Emma Katajisto

Puheenjohtaja
puheenjohtaja(at)abakusry.fi


Synnyinseudulle Suomen Ateenaan palannut pk-seudun kasvatti ja järvimaisemissa mieltään lepuuttava puheenjohtaja vuosimallia 2022. Abalaisten joukosta löysin paikkani jo fuksivuonna, joten tie hallitukseen oli luonteva. Toimin hallituksessa nyt jo kolmatta vuotta, mutta tavoitteeni ei ole pahemmin muuttunut: Haluan, että kaikki voivat tuntea olonsa yhtä kuuluvaksi ja arvostetuksi abalaisten joukossa kuin itse olen saanut tuntea. Hallituksen toiminnan johtaminen ja jäsenistön edustaminen tuntuvat tavoitteeseen hyvin soveltuvilta tehtäviltä. Pestiin enemmän tai vähemmän liittyvä fakta: Legendan mukaan vanhempani tapasivat ensikertaa Timen tanssilattialla.

IMG_1286

Viivi Pessi

Varapuheenjohtaja, viestinvävastaava viestinta(at)abakusry.fi

Keravalta Jyväskylään löytänyt toisen vuoden opiskelija. Olen hallituksessa toista vuotta ja tällä kaudella toimin varapuheenjohtajana sekä viestintävastaavana. Varapuheenjohtajana toimin niin sanotusti Emman oikeana kätenä ja auttelen puheenjohtajan tehtävissä. Viestintävastaavana taas huolehdin jäsenistön tiedottamisesta, mun kautta kulkee esimerkiksi kaikki Abakuksen sähköpostit! Vaikka en ole suurin pyöräilyn ystävä, olen pyöräillyt Kouvolasta Porvooseen..

Karoliina Lehtinen

Sihteeri, taloudenhoitaja
talous(at)abakusry.fi


Moi olen Karoliina ja toimin sihteerinä sekä SOOL-vastaavana. Auttelen myös taloushommissa tarvittaessa. Minulla on toinen vuosi opinnoissa ja eka vuosi hallituksessa menossa. Vapaa-ajalla käyn satunnaisesti pelaamassa jääkiekkoa, joka on vanha harrastukseni. Löydän itseni aina puuhailemassa urheilujoukkueen kioskissa tai lasten luistelukoulujen ohjauksessa, joten myös hallituksessa toimiminen kiinnosti. Olen opiskellut aikaisemmin tradenomiksi - pikku kakkonen onkin lemppari sitsilaulu

WhatsApp Image 2022-01-13 at 18.58.57

Maija Nummelin

Edunvalvonta, kehy- ja ympäristövastaava
edunvalvonta(at)abakusry.fi


Mä oon Maija, kolmannen vuoden erkkalainen ja kotoisin Järvenpäästä. Hallituksessa mä toimin koulutus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana ja yhdenvertaisuusvastaavana Jaanan ja Liinan kanssa. Me muodostetaan edunvalvonta-tiimi, eli tuodaan opiskelijoiden ääntä esiin meidän opintoja koskevassa päätöksenteossa ja edistetään meidän opiskelijoiden hyvinvointia. Lisäksi oon kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaava Hanna-Riikan kanssa. Mä voin syödä jäätelöä vuoden ympäri ja vegaaniset jäätelöt onkin mun suurta rakkautta. :).

WhatsApp Image 2022-01-13 at 21.53.20

Liina Murojärvi

Edunvalvonta, kv-vastaava
edunvalvonta(at)abakusry.fi


Oon Liina, ensimmäisen vuoden opiskelija ja Jyväskylään alunperin Järvenpäästä muuttanut. Oon todella kiinnostunut kansainvälisyydestä ja hallituksessa toiminkin toisena kv-vastaavana Eevan kanssa. Lisäksi muodostetaan yhdessä Jaanan ja Maijan kanssa Aban sosiaali- ja koulutuspoliittinen tiimi, joka vastaa mm. opiskelijoiden edunvalvonnasta. Edunvalvontaan liittyvistä jutuista voi mun kanssa jutella vaikka lounaan yhteydessä, mutta siihen kannattaa varata aikaa ainakin kaksi tuntia, koska oon kuulemma maailman hitain syömään.

WhatsApp Image 2022-01-14 at 11.53.44

Jaana Vesaniemi

Edunvalvonta
edunvalvonta(at)abakusry.fi


Oon Jaana ja toimin yhtenä sosiaali- ja koulutuspoliittisena vastaavana yhdessä Liinan ja Maijan kanssa. Meidän hommiin kuuluu muun muassa edunvalvonta ja yhdenvertaisuuden edistäminen. Oon ensimmäisen vuoden opiskelija ja alun perin kotoisin Punkalaitumelta. Oon siis elänyt lapsuuteni aivan luonnon keskellä, minkä takia edelleenkin yksi lempparipuuhista on luonnossa liikkuminen. Pidän myös musiikin ja kulttuurin harrastamisesta sen eri muodoissa. .

Maria Kuusela

Tutorvastaava, kulttuurivastaava
tapahtumat(at)abakusry.fi


Olen Maria, kolmannen vuoden opiskelija ja toista vuotta hallituksessa. Olen tehnyt myös tutorin hommia kaksi vuotta, joten sen myötä hallituksessa toimin tutorvastaavana. Olen siis linkki tutorien ja hallituksen välillä. Tutorvastaava on myös ainejärjestön osalta perehdyttämässä uusia tutoreita siihen mitä tutorointi meillä Aballa on ja pidän myös huolta että tutorien ja henkilökunnan välinen yhteistyö toimii. Mun toinen pesti tänävuonna on kulttuurivastaava. Hoitelen siis jäsenistölle kaikenlaisia kulttuuritapahtumia teatterikäynneistä kaikenlaisiin taiteilutapahtumiin. Lisäksi tiedotan jäsenistöä kaikenlaisista Jyväskylässä muuten tapahtuvista kulttuuritapahtumista. Elän yliopistolla aika paljon muutenkin, varsinkin ravintoloissa. Syksyllä taisin tehdä vain kerran itse itselleni ruokaa ja silläkin kertaa homma meni pieleen niin ettei mulla ollutkaan makaronia niin kuin muistin. Söin sitten lasagnelevyjä pastakastikkeen kanssa.

IMG-20210628-WA0011(1)

Lucas Hellström

Taloudenhoitaja, yritysyhteistyövastaava
talous(at)abakusry.fi

yhteistyö(at)abakusry.fi


Tuusulasta alunperin kotoisin, väitän kuitenkin kaikille olevani stadilainen, koska asuin viimeset kolme vuotta ennen Jyväskylään muuttamista Jätkäsaaressa. Olen ensimmäisen vuoden opiskelija, mutta koska avoimessa yliopistossa ehti tekee lähes vuoden opinnot niin toisen vuoden opinnot tuli tässä syksyllä aloitettua. Toimin toisena talouden vastaavana (ns. massikeisari) ja yritysyhteistyövastaavana. Hauskana faktoina voi ehkä sanoa, että mulla on kolme kansalaisuutta (vaikkakin yksi ei oo tällä hetkellä voimassa) ja kävin samaa koulua kuin Jari Aarnio.

Ilona Uotila

Tapahtumavastaava
tapahtumat(at)abakusry.fi


Moikkiis! Mä oon Ilona Uotila. Oon kotoisin Kankaanpäästä ja aloitin opinnot Jyväskylässä viimesyksynä, on siis fuksi! Tapsana eli tapahtumavastaavana, tittelinkin mukaan vastaan Aban tapahtumista. Aiotaan järjestää tapahtumatiimin kanssa hauskoja ja ikimuistoisia tapahtumia. Ja jos just sulla on tapahtuma mielessä jonka haluaisit Aban toteuttavan tai orastava idea mitä haluaisit lähteä työstämään ole ehdottomasti yhteydessä! Fun fact: oon opiskellut 6 vuotta musiikkiopistossa kitaransoittoo, mutta ainoo mitä osaan enää nykyään soittaa on pienen pieni veturi..

WhatsApp Image 2022-01-13 at 16.19.01

Eeva Immonen

Kv-vastaava, liikuntavastaava liikunta(at)abakusry.fi

Oon Eeva, ensimmäisen vuoden abalainen ja toimin yhdessä Hannan kanssa hallituksen liikuntavastaavana ja Liinan kanssa kansainvälisyysvastaavana. Oon kotoisin Espoosta mutta asunut myös ulkomailla, minkä vuoksi aban kansainvälisyysasioiden hoitaminen kiinnostaa paljon! Oon harrastanut koko elämäni yleisurheilua, mutta nykyjään kaikenlainen liikunta aina painonnostosta maratonkävelyhaasteisiin kiinnostaa ja haluisinkin yliopistovuosien aikana kävellä ainakin kerran Jyväskylästä kotikotiin Espooseen, tervetuloa seuraksi! Liikuntavastaavana odotan innolla kivojen liikkatapahtumien ja -tempausten järkkäämistä abalaisille!

Hallituskuva

Hanna-Riika Tiilikainen

Liikuntavastaava, kehy- ja ympäristövastaava
liikunta(at)abakusry.fi


Vuoden 2022 liikunta-, ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavan pestien toinen osapuoli Hanna-Riika Tiilikainen, hei! Liikka- ja ympäristövastaavana haluan olla mukana järjestämässä ja toteuttamassa erilaisia liikunta- ja luontoretkitapahtumia. Tykkään harrastaa monipuolisesti sekä liikkua luontopoluilla, jonka takia molemmat pestit tuntuivat itselle sopivilta. Myös ympäristöasiat ovat lähellä sydäntä ja ympäristövastaavana tehtäväni onkin pitää huoli siitä, että järjestömme toimii mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Ulkoilun lisäksi nautin valtavasti musiikista ja soittamisesta. Olenkin jonottanut yli kahdeksan tuntia Robinin keikalle, joten toisella nimellä minua voisikin kutsua Robineriksi!