Henri Sertti

Puheenjohtaja
puheenjohtaja@abakusry.fi


Espoolaissyntyinen kahvin suurkuluttaja, joka nauttii Keski-Suomen kauniista maisemista ja hyvistä lenkkimaastoista. Abakuksen puheenjohtajana tehtäväni on vastata hallituksen toiminnasta kokonaisuutena ja muiden hallituslaisten tukemisesta. Ainejärjestön edustaminen esimerkiksi yliopiston, muiden ainejärjestöjen tai JYYn suuntaan kuuluu myös puheenjohtajistolle. Neljännen vuoden erkkalainen ja kolmannen vuoden hallituslainen. Vaikka reissaamisesta tykkäänkin, en ole koskaan käynyt Raumalla.

IMG_1445

Emma Katajisto

Varapuheenjohtaja, koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava edunvalvonta@abakusry.fi

Kasvoin pk-seudulla, mutta sydän toi minut takaisin synnyinseudulleni Jyväskylän järvimaisemiin. Abakus otti minut avoimin sylin vastaan ja hallitustoimintaan osallistumalla pyrin itsekin ylläpitämään ja edistämään ainejärjestömme yhteisöllistä ja avointa ilmapiiriä. Varapuheenjohtajana olen mukana vähän kaikessa, mutta Abakuksen toisena koposopona keskityn erityisesti edunvalvontaan. Olen allerginen banaanille.

Viivi Pessi

Sihteeri, viestintävastaava
viestinta@abakusry.fi


Keravalta Jyväskylään muuttanut ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin hallituksessa sihteerinä ja viestintävastaavana. Sihteerin tehtäviin kuuluu hallituksen kokouksien pöytäkirjoista huolehtiminen sekä tietosuoja-asiat. Viestintävastaavana taas hoidan jäsenistön tiedottamisen. Vaikka en ole suurin pyöräilyn ystävä, olen pyöräillyt Kouvolasta Porvooseen.

Laura Luomaniemi

Taloudenhoitaja, SOOL- ja yritysyhteistyövastaava
talous@abakusry.fi
yhteistyo@abakusry.fi

Toimin talous-, yritysyhteistyö- ja SOOL-vastaavana. Taloushommissa kaverinani on Noora T. Tehtävämme on olla perillä Abakuksen talouteen liittyvistä asioista, teemme kirjanpitoa ja postittelemme mm. haalarimerkkitilauksia. Tämän lisäksi hoidan ainejärjestömme yhteistyökuvioita; ehdotelkaahan rohkeasti uusia ideoita! Toimin myös linkkinä Aban ja SOOLin välillä. Erkalla opiskelen nyt toista vuotta. Mun fun fact vois olla se, että tykkään kuunnella leffojen soundtrackeja.

Noora Tolonen

Taloudenhoitaja
talous@abakusry.fi


Limingasta kotoisin oleva, Savonlinnan kautta Jyväskylään saapunut toisen vuoden opiskelija. Toimin Abakuksen toisena talousvastaavana sekä hoidan Lauran kanssa mm. haalarimerkkien myyntiä.

Nelli Rauhala

Nelli Rauhala

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava
edunvalvonta@abakusry.fi


Moikka! Mä oon Nelli ja toimin tänä vuonna Aban sosiaali- ja koulutuspoliittisena vastaavana yhdessä varapuheenjohtaja Emman kanssa. Sen lisäksi jatkan edelleen ahertamista Aban vuosijuhlien parissa. Oon toisen vuoden erkkalainen, kotoisin Suomen Turusta ja innokas viherkasviharrastaja. Näin korona-aikana oon tykännyt viettää aikaa maalaillen ja soitellen erilaisia soittimia. Vaikka itse sanonkin, niin oon näin vuoden treenailun jälkeen aika haka soittamaan nokkahuilua, tuota kaikkien rakastamaa koulusoitinta.

Maria Kuusela

Tapahtumavastaava, tutorvastaava
tapahtumat@abakusry.fi


Olen Maria ja toimin hallituksessa tutor-vastaavana ja yhtenä meidän kolmesta tapsasta. Tapahtumavastaavina suunnittelemme ja toteutamme Stinan ja Jannen kanssa Abakukselle loistokkaita ja hassunhauskoja taphtumia. Tänä vuonna tapsan pesteihimme sisältyy myös kulttuurivastaavan hommat, eli järjestämme sitsien ja kisailujen ohella myös kulttuuritapahtumia. Tutor-vastaavana toimin linkkinä tutorien ja hallituksen välillä ja auttelen tutoreita kun he sitä tarvitsevat. Kotoisin olen Turunseudulta ja omaan luonnostani erittäin blondit hiukset ja helposti auringossa palavan ihon. Kerran homma meni jopa siihen että yks Bulgarialainen tuttavani kysy täysin vakavissaan oonko albiino.

Tää!

Janne Roth

Tapahtumavastaava, kehitysyhteistyövastaava
tapahtumat@abakusry.fi


Hei, olen Janne! Opiskelen erkalla kolmatta vuotta ja toimin Abakuksen hallituksessa tapahtuma- ja kehitysyhteistyövastaavana. Tapahtumavastaavana tahdon järjestää jokaiselle abalaiselle mielekkäitä tapahtumia. Otamme tapsojen kesken siis mielellämme kaikki toiveet ja ideat vastaan! Kehyvastaavana haluan nostaa kehitysyhteistyön mahdollisuuksia laajasti Abakuksen toiminnassa esiin. Olen kotoisin Ähtäristä ja sittemmin löytänyt tieni Jyväskylään muutaman Vaasassa eletyn vuoden jälkeen. Vapaa-ajalla nautin kovasti erilaisista pallopeleistä, erityisesti jalkapallosta. Vihreä on mun lempiväri koska se muistuttaa mua Abakuksesta ja jalkapallokentän nurmesta! Musiikki ja kitaransoitto on myös suuressa osassa mun päivittäistä elämää. Mun lapsuuden haaveammatti oli tv-kokki ja mulla on Jyrki Sukulan nimmari!

Stina Laurila

Tapahtumavastaava, kv-vastaava
tapahtumat@abakusry.fi


Kun ei yksi kerta riittänyt, niin häärin nyt toista vuotta hallituksessa, tällä kertaa tapsan ja kv-vastaavan pestien parissa. Odotan innolla siis sekä suomen- että englanninkielisten tapahtumien järjestämistä tänä vuonna, toivottavasti entistä enemmän yhteistyössä toistenkin ainejärjestöjen kanssa! Järjestötoimintaan minut on varmasti innostanut alkujaan Malli-YK -harrastus, jonka kautta olen myös tavannut Paavin.

Noora Nieminen

Kv-vastaava, Erkka Eksperiense-koordinaattori

Moi! Olen Noora Nieminen ja vastaan Stinan kanssa Abakuksen kansainvälisyysasioista, kuten yhteydenpidosta vaihto-opiskelijoihin. Vastaan myös Erkka Eksperiense -tapahtuman suunnittelusta muun EE-tiimin kanssa. Mulla on melkein aina lippis päässä, kunhan ei korvat jäädy!

Matti_Hallituskuva

Matti Vähäpesola

Liikuntavastaava
liikunta@abakusry.fi


Moro! Mä oon Matti. Liikkavastaavana järjestän liikuntakokeiluja sekä -tapahtumia. Lisäksi pyöritän Varkaiden ja Emilen kanssa yhteistä liikuntavuoroa Vivecalla. Jalkapallo on lähellä sydäntä, ja sen katsomiseen tai pelaamiseen menee iso osa mun arjesta. Olen Seinäjoelta kotoosin ja sukua kuuluusille Härmän puukkojunkkareille Antti Rannanjärvelle ja Antti Isotalolle.

Nettisivulle

Alina Oikarinen

Ympäristö- ja luontoretkivastaava

Olen Alina, ekan vuoden erkanopiskelija ja löytänyt tieni tänne Jyväskylään Pohojammaalta Ilmajoelta. Toimin Aban hallituksessa tänä vuonna ympäristö- ja luontoretkivastaavana. Tehtäviini kuuluu siis huolehtia, että järjestömme toiminnassa huomioidaan ympäristövaikutukset parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi oon mukana suunnittelemassa retki-, liikunta- ja ulkotapahtumia.Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi futsalin ja muun liikunnan merkeissä. En ole koskaan käynyt Ikeassa.