Abakus Ry

Henri Sertti

puheenjohtaja@abakusry.fi

Espoolaissyntyinen kahvin suurkuluttaja, joka nauttii Keski-Suomen kauniista maisemista ja hyvistä lenkkimaastoista. Abakuksen puheenjohtajana tehtäväni on vastata hallituksen toiminnasta kokonaisuutena: kokousten johtamisen lisäksi on tärkeää pysyä kärryillä ajankohtaisista asioista ja tukea muita hallituslaisia tehtävissään. Ainejärjestön edustaminen esimerkiksi yliopiston, muiden ainejärjestöjen tai JYYn suuntaan kuuluu myös puheenjohtajistolle. Erkalla olen opiskellut kolme vuotta ja hallitushommissa mukana toista vuotta.

Joose Saatsi

Varapuheenjohtaja, yritysyhteistyövastaava
yhteistyo@abakusry.fi

Tänä vuonna Abakuksen varapuheenjohtajan ja yritysyhteistyövastaavan pesteissä toimii Joose. Mun tehtävänä on olla puheenjohtajan tukena ja auttaa edustamisessa, tehdä yhteistyötä muiden ainejärjestöjen puheenjohtajiston kanssa, sekä järjestellä ainejärjestömme yhteistyökuvioita. Opiskelen kolmatta vuotta yliopistossa ja Jyväskylään olen muuttanut Tuusulan Jokelasta.

Sanni Saukkonen

Sihteeri, viestintävastaava
viestinta@abakusry.fi

Olen Abakuksen sihteeri ja viestintävastaava. Sihteerinä huolehdin kokousten pöytäkirjoista ja Aban tietosuoja-asioista. Viestintävastaavan pestiin kuuluu jäsenistön tiedottamisesta. Opiskelen erkalla toista vuotta ja olen paljasjalkainen Jyväskylän kasvatti.

Laura Mikkonen

Taloudenhoitaja, haalarimerkit
talous@abakusry.fi

Olen toisen vuoden opiskelija ja alun perin kotoisin Kouvolasta. Hallituksessa olen mukana ensimmäistä vuotta. Toimin Abakuksen taloudenhoitajana ja vastaan haalarimerkkien sekä muiden tuotteiden nettimyynnistä. Pestiparinani molemmissa vastuualueissa toimii Stina. Taloudenhoitajana teen esimerkiksi kirjanpitoa, seuraan tapahtumien maksuja ja olen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti perillä rahatilanteesta. Tuotevastaavana lähetän esimerkiksi verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia eteenpäin.

Stina Laurila

Taloudenhoitaja, haalarimerkit, kv-vastaava
talous@abakusry.fi

Emma Katajisto

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava, ympäristövastaava, yhdenvertaisuusvastaava
edunvalvonta@abakusry.fi

Jyväskylässä syntynyt pk-seudun kasvatti ja ensimmäisen vuoden opiskelija. Opiskelijahyvinvointi on lähellä sydäntäni ja toiminkin Abakuksen hallituksessa pääasiallisesti opiskelijoiden edunvalvonnan parissa. Tehtäviini kuuluvat esimerkiksi edustaminen koulutuksen suunnittelussa ja opiskelijoiden etujen valvominen myös koulun ulkopuolella. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa opintoihin ja (opiskelija)elämään liittyvissä asioissa!

Laura Varjoranta

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava ympäristövastaava, yhdenveraisuusvastaava
edunvalvonta@abakusry.fi

Linnea Kenttä

Tapahtumavastaava, haalarivastaava
tapahtumat@abakusry.fi

Emma Pulkkinen

Tapahtumavastaava, tutorvastaava
tapahtumat@abakusry.fi

Anni Saarela

Kulttuurivastaava, kehitysyhteistyövastaava

Toimin Abakuksen kulttuuri- sekä kehitysyhteistyövastaavana. Olen toisen vuoden opiskelija ja olen kotoisin Helsingin ja Sipoon rajalta. Vapaa-ajallani olen suuri kulttuurin kuluttaja ja haluaisinkin järjestää Abakukselle uusia ja innovatiivisia kulttuuritapahtumia, jotka innostavat uusia kävijöitä. Vastaan myös Abakuksen kehitysyhteistyöstä ja järjestän mm. kehyarpajaisia ja kerään muin keinoin varoja yhteistyökoulullemme Malesiassa.

Noora Nieminen

Liikuntavastaava, kv-vastaava ja Erkka Eksperiense-kordinaattori
liikunta@abakusry.fi

Vastuualueeni ovat kansainvälisyys ja liikunta. Lisäksi koordinoin Erkka Eksperiense -tapahtuman järjestämistä. Kv-hommissa olemme Stinan kanssa miettineet, miten kasvatusalan vaihto-opiskelijat saataisi mukaan yhteisiin tapahtumiin ja liikuntavastaavana pyrin järjestämään opiskelijoita kiinnostavia liikuntakokeiluja ja tapahtumia! Olen toisen vuoden erkkaopiskelija ja tulen Espoosta.

Nelli Rauhala

SOOL-vastaava ja vujukordinaattori