Jatkot ja sillis

Vuosijuhlien jatkot

Vuosijuhla päättyy Versossa klo 22.30, jonka jälkeen juhlavieraat voivat siirtyä jatkoille myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan Jyväskylän keskustan alueella. Jatkoille suunnataan juhlapuvuissa, mutta esimerkiksi korkokengät voi vaihtaa mataliin pohjiin jatkoille siirtyessä. Jatkoilla luvassa on tanssia ja lisää hauskanpitoa.

Silliaamiainen

Juhlien jälkeisenä päivänä sunnuntaina 12.12. vuosijuhlaväki suuntaa vielä yhteistuumin Majakoskelle (Kankaanpäänranta 5, 40660 Jyväskylä) perinteiselle silliaamiaiselle eli sillikselle. Nimestään huolimatta näissä juhlissa ei vain syödä suolaista silliä aamupalaksi, vaan silliksellä pidetään lisää hauskaa ja ohjelmassa on esimerkiksi syömistä, saunomista, paljuilua, musiikkia ja muuta mukavaa. Sillikselle juhlatamineita ei enää tarvitse pukea, vaan ne voi vaihtaa rennompaan asustukseen, kuten haalareihin. Mikäli mielit saunaan ja paljuun, on mukana oltava myös uima-asu ja pyyhe. Silliksellä on tarjolla herkullista boolia sammuttamaan kaikkein kovinta janoa, mutta mikäli menojalka vipattaa oikein kovasti, voi olla hyvä ottaa mukaan myös omia virvokkeita. 

Sillikselle siirrytään ja sieltä palataan bussikyydein, jotka lähtevät tiettyinä aikoina – ethän myöhästy kyydistä! Yhteiset bussikuljetukset Majakoskelle lähtevät Jyväskylän yliopiston päärakennuksen edestä klo 12.00, 12.45 & 13.30 sekä juhlapaikalta takaisin keskustaan klo 16.30, 17.15 & 18.00. Ensimmäisessä bussissa saapuneet siis myös lähtevät paikalta ensimmäisellä kyydillä, toisessa kyydissä tulleet toisella ja viimeisessä bussissa saapuneet viimeisenä. Saapua voi myös omin kyydein. Voit ilmoittaa sinulle sopivat bussit vuosijuhlien ilmoittautumislomakkeessa.