Tapahtumasäännöt

Abakuksen tapahtumien säännöt ja ilmoittautumisehdot

Kun ilmoittaudut tai osallistut Abakus ry:n tapahtumaan, sitoudut seuraaviin ehtoihin:

1. Ilmoittautuminen on aina sitovaa, ellei ilmoittautumisen yhteydessä toisin mainita. Tämä koskee kaikkia ilmoittautuessa annettuja tietoja.

2. Osallistumismaksu on maksettava ilmoitetulle taholle vaadittuun eräpäivään mennessä ohjeiden mukaan.

3. Mikäli ilmoittautumiselle on ilmoitettu takaraja, on osallistujan tehtävä peruutus tai ilmoitettujen tietojen muutokset ilmoitettuun ajankohtaan mennessä.

4. Mikäli ilmoittautumisen peruuttamisen takaraja on mennyt umpeen, voi osallistuja myydä oman paikkansa eteenpäin. Tällöin on myyjän omalla vastuulla välittää maksuohjeet ostajalle. Ilmoittautuja on myös velvollinen ilmoittamaan uuden osallistujan/maksajan nimen taloudenhoitajalle ja tapahtuman vastuuhenkilölle. Alkuperäinen ilmoittautuja on siis vastuussa siitä, että tapahtuman maksu suoritetaan. Lisäksi alkuperäisen ilmoittautujan ilmoittautumistiedot ovat sitovat ilmoittautumisen umpeutuessa. Tämä kannattaa ottaa huomioon paikkaa eteenpäin myytäessä, esim. erityisruokavalioiden suhteen.

5. Aikaisemman tapahtuman maksun puuttuminen voi evätä oikeuden osallistua Abakuksen tapahtumiin kunnes maksu on suoritettu. Myös toistuva maksujen myöhästyminen voi evätä oikeuden osallistua Abakuksen tapahtumiin erikseen määritellyksi ajaksi.

6. Abakuksen tapahtumissa toteutetaan turvallisen tilan periaatteita, eli tapahtumissamme ei ole tilaa minkäänlaiselle väkivallalle, häirinnälle tai suvaitsemattomuudelle. Aggressiivinen tai sopimaton käytös voivat johtaa tapahtumasta poistamiseen. Väkivalta ja häirintä voivat myös äärimmäisissä tapauksissa ja useammin toistuessaan johtaa porttikieltoon 1-12 kk ajaksi, josta päättää Abakuksen hallitus.

7. Abakuksen tapahtumiin ei tulla huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä huumausaineita saa tuoda tapahtumiin. Huumausaineiden käytöstä tai mukana tuomisesta kiinni jäänyt poistetaan tapahtumasta ja kyseinen henkilö saa porttikiellon Abakuksen tapahtumiin 3-12kk ajaksi, mistä päättää erikseen Abakuksen hallitus. Ongelmatilanteissa otamme yhteyttä poliisiin.

9. Tapahtumissamme otettuja kuvia ja videoita voidaan julkaista Abakuksen sosiaalisen median väylissä. Tapahtumaan osallistuva on sitoutunut ilmoittamaan, mikäli ei halua kuviaan julkaistavan. Ilmoituksen voi tehdä joko tapahtumailmoittautumisen yhteydessä tai erikseen Abakuksen viestintä- tai tapahtumavastaavalle ennen tapahtumaa tai sen aikana.

10. Abakuksen tapahtumiin ilmoittautuessa ilmoittautuja ymmärtää että käsittelemme tietoja Abakuksen tietosuoja- ja rekisteriselosteen mukaisesti.

Tapahtumailmoittautumisien tietosuoja- ja reikisteriselosteen löydät https://abakusry.wordpress.com/tietosuoja/