Talvipäivät 2022 ovat tulossa!

Vihdoin ja viimein Talvipäivät tulevat, tällä kertaa vietämme niitä Joensuussa 4.-6.3.! Laita siis päivämäärä kalenteriisi ja varaudu ostamaan liput tapahtumaan 16.11. klo 13:30 alkaen Kide.appista.

Tapahtumailmoittautumisen yhteydessä sinulta kysytään majoitutko koulussa vai hoidatko majoituksen itse, joten mietithän sen jo valmiiksi. Ruokaliput valitaan myös erikseen, jos haluat osallistua yhteisiin ruokailuihin.

Viimeistään nyt kannattaa siis liittyä SOOLin jäseneksi, sillä jäsenille tapahtuma maksaa 55€ ja muille 110€!

Mitkä ne Talvipäivät sitten oikein on?

Talvipäivät ovat SOOLin järjestämä jokavuotinen opeopiskelijoiden yhteinen viikonlopputapahtuma. Luvassa on mm. TP-approt, Talvirieha, iltabileet sekä paljon muuta ohjelmaa! Talvipäivillä voit tavata opiskelijoita muista kaupungeista ja fiilistellä mahtavaa meininkiä. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää välistä!

Haluatko nyt jo fiilistellä tulevia Talvipäiviä? Perjantaina 19.11. Jyväskylän aluetoimijat järjestävät Ruusupuiston aulassa Talvipäivien Startin klo 12-14, jossa on mahdollisuus innostua muiden jyväskyläläisten opeopiskelijoiden kanssa tulevista Talvipäivistä!

Tsekkaa lisäinfot ja tiedot sekä mm. lippujen ehdoista Talvipäivien virallisilta nettisivuilta: https://talvipaivat2022.sool.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *