Onnea uusille erityispedagogiikan opiskelijoille <3

Yhteishaun tulokset ovat vihdoin ja viimein tulleet – Abakuksen hallitus onnittelee lämpimästi jokaista opiskelupaikan saanutta!

Tulet saamaan elokuussa, lähempänä opintojen alkua, sähköpostitse fuksioppaan, jossa on paljon tärkeää sekä hyödyllistä tietoa koskien opintojen alkua.

Sitä ennen, voit liittyä Erkan fuksit 2022 fb-ryhmään, josta löydät tulevia opiskelukavereitasi sekä tutorit: https://www.facebook.com/groups/308473854782505/?ref=share

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, joku asia mietityttää tai huolestuttaa tai tuntuu jostain syystä vain epävarmalta, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Instagramin @kerttukroko tai Facebookin Abakus ry yksityisviestien kautta yhteydessä, jolloin sinulle vastailee varapuheenjohtaja sekä viestintävastaava Viivi tai laittaa sähköpostia osoitteiseen edunvalvonta@abakusry.fi , jolloin edunvalvonnan tiimin Liina, Jaana sekä Maija ovat apunasi!

Myös tutorit ovat apuna jo ennen opiskelujen alkua ja heihin voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä esimerkiksi fb-ryhmän kautta.

Emme malta odottaa, että nähdään syksyn menoissa ja meiningeissä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *