Mitä se ainejärjestötoiminta oikein on? Mistä löydän ajankohtaisen tiedon?

Orientaatioviikko on nyt ohi ja pikkuhiljaa opinnot alkavat sekä uusilla, että vanhoilla opiskelijoilla. Tutorit ovat tehneet uskomatonta työtä, taas kerran, järjestääkseen fukseille unohtumattoman orientaatioviikon.

Mutta mitä nyt, kun orientaatioviikko on ohi?

Ainejärjestötoiminta on pikkuhiljaa käynnistynyt ja vauhti kiihtyy syksyn tullessa yhä lähemmäs.

Abakuksen tapahtumavastaavat Ilona sekä Joose ovat vastuussa siitä, että meillä on erilaisia tapahtumia – Eeva ja Hanna-Riika järjestävät liikkatapahtumia, Maria taas huolehtii kulttuuripuolesta. Viivin vastuulla on tiedottaa näistä kaikista teille, meidän jäsenillemme, jotta tiedätte missä ja milloin mikäkin tapahtuma järjestetään. Meidän koposopotiimimme Maija, Liina ja Jaana huolehtivat, että teille on hyvä olla ja tapahtumamme ovat turvallisia ihan jokaiselle. Karoliina tekee yhteistyön SOOLin kanssa sekä infoaa heidän tapahtumistaan!

Keitä me sitten olemme?

Ainejärjestömme eli Abakuksen tapahtumat järjestämme me, ihan tavalliset erkan opiskelijat, jotka olemme päättäneet hakea hallitukseen.

Missä ja milloin niistä tapahtumista oikein kerrotaan?

Tapahtumakalenteri on suunniteltu jo lähes koko syksylle.

Tapahtumien järjestäminen vaatii kuitenkin esimerkiksi tilojen varaamista, aikataulujen suunnittelua, mahdollisen ruokailun järjestämistä, budjetin ja mainosten laatimista ja niin edespäin… Tapahtuma on siis laadittava ja sunniteltava loppuun, ennen kuin se voidaan julkaista.

Yleensä tapahtumakalenteri päivitetään noin kahta viikkoa ennen tapahtumaa – joskus tosin aikaa voi jäädä enemmän tai vähemmän.

TELEGRAM on uusin viestintäkanavamme ja se tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä kanavista etenkin muutosten ja tapahtumien julkaisujen osalta. Se otettu käyttöön myös erityisesti spontaanien tai nopealla aikataululla järjestettävien hengailujen takia, kuka tahansa jäsenistöstä voi ehdottaa Telegramin, tulevissa, ryhmissä jotakin yhteistä puuhaa tai kutsua abalaisia mukaan.

INSTAGRAM on pääasiallinen kanava edelleen tapahtumista informointiin. Tapahtumista tehdään postaus, jossa on tarkemmat yksityiskohdat tapahtumista. Instagramin tarinat -osioon lisätään mahdolliset muutokset sekä mainokset tapahtumista.

FACEBOOK on edelleen käytössämme, mutta emme luo enää Facebook -tapahtumia, joitain mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta. Facebookiin julkaistaan sama sisältö kuin Instagramin julkaisuihin.

NETTISIVUT ovat käytössämme ja tapahtumakalenterista löydät tulevat tapahtumat. Huomioithan, että nettisivuilta usein löytyy päivä ja tapahtuman nimi, mutta tarkemmat tiedot julkaistaan Instagramissa tai Telegramissa.

ABUUTISET on edelleen käytössämme ja voit luottaa viikottaisen uutiskirjeen paikkaansapitävyyteen sekä ajankohtaisuuteen. Siellä on aina lyhyesti tulevista tapahtumista ja tärkeistä menovinkeistä tietoa.

Kiinnostaisko sua tapahtumien järjestäminen tai ainejärjestötoiminta?

Meidän mukaan on tervetulleita kaikki ja tapahtumia saa tulla järjestämään sekä ideoimaan kuka tahansa innokas jäsenemme! Tiesithän, että hallitukseen haetaan taas uusia jäseniä syyskauden lopussa, eli loka-marraskuussa, joten jo nyt kannattaa ruveta miettimään voisiko ainejärjestötoiminta olla sua varten 😉

Huolia, murheita?

Jos sinulla ei ole yllä mainittuja viestintäkanavia tai sinusta tuntuu, ettet löydä ajankohtaista informaatiota jostain, niin muistathan kysyä. Viivi vastaa kaikissa sosiaalisen median kanavissa sekä sähköpostitse viestinta@abakusry.fi

Toivottavasti nähdään syksyn meiningeissä!

<3 Viivi, Abakuksen varapuheenjohtaja ja viestintävastaava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *