Kutsu Abakus ry:n jäsenistölle 37. vuosijuhlaan

Kopio Kopio Save the Date; Abakuksen 37 (1).jpg

Arvoisa Abakuksen jäsen,

Olet täten kutsuttu ja lämpimästi tervetullut juhlistamaan 37-vuotiasta Abakusta. 

Vuosijuhlaviikonloppu koostuu perjantaina 4.11. järjestettävistä vuosijuhlista sekä lauantaina 5.11. järjestettävästä silliaamiaisesta eli silliksestä. Ostamalla vuosijuhlalipun, olet oikeutettu osallistumaan sekä vuosijuhliin että sillikseen. Sillikselle on mahdollista ostaa myös erillisiä lippuja, virallisen lipunmyynnin päätyttyä.

Vuosijuhlia vietetään perjantaina 4.11.2022 Palokan Pelimannitalossa, Jyväskylässä (osoitteessa Saarijärventie 71, 40270 Palokka). Voit saapua Pelimannitaloon kello 18:00 alkaen. Virallista ohjelmaa juhlissa järjestetään kello 19:00-21:30 välillä. Pelimannitalolle järjestetään yhteiskuljetus Matkakeskukselta kello 18:00 sekä 18:30. Paluukuljetukset Pelimannitalolta Matkakeskukselle järjestetään klo 22:00 sekä 22:30. Yhteiskuljetuksista järjestetään erikseen kysely, vuosijuhlalipun ostaneille. Vuosijuhlia jokainen pääsee viettämään saman verran eli kuljetuspaketit ovat joko klo 18:00 sekä 22:00 tai klo 18:30 ja 22:30. 

Tänä vuonna vuosijuhlilla on luvassa yhteistä ohjelmaa, maljan kohotus, juhlahumua sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää, cocktail-tilaisuudelle tyypillisellä tavalla. Tarjolla on myös alkoholitonta juotavaa ja juomasekoituksia, esimerkiksi holitonta boolia. Jos haluat nauttia illan aikana alkoholipitoisia tuotteita, otathan niitä mukaan. Muistathan kuitenkin, että vuosijuhlissa noudetaan turvallisen tilan periaatteita ja juhlat ovat arvokas tilaisuus.

Pukukoodina vuosijuhlilla on tumma puku / formal. Tumma puku, tarkoittaa perinteisesti mustaa tai muuta tummansävyistä pukua. Pukiessasi puvun voit pukea esimerkiksi hillityn sävyisen kauluspaidan (sekä solmion) ja kengiksi valita siistit kengät.

Pukukoodin mukaisesti mekko voi olla iltapukumittainen eli laskeutua jalkapöydän päälle – mutta myös lyhyempi mitta käy, kunhan asun arvokkuus säilyy. Suosittelemme hameen mitan ulottuvan noin polven – jalkapöydän välille.

Tumma puku ei tarkoita mustaa, vaan hillittyjä sekä tummia sävyjä. Vuosijuhlat ovat arvokas tilaisuus, johon voit laittautua sekä panostaa asuusi.

Tänä vuonna pukeutumisetiketti ei kuitenkaan ole turhan tarkka, tärkeintä on, että asusi on juhlava ja arvokas. Voit siis valita puvun, siistit housut ja juhlavan paidan tai hameen / mekon, joka sopii arvokkuudeltaan tilaisuuteen.tai FORMAL

Vuosijuhlien virallisista jatkoista kerrotaan tarkemmin juhlaväelle.

Lauantaina 5.11. vietämme silliaamiaista eli sillistä. Silliksellä tarjolla on myös pientä syötävää, yhteistä ohjelmaa sekä voit nauttia juhlapaikalla alkoholipitoisia tai alkoholittomia juomia. 

Sillis järjestetään tänä vuonna yhteistyökumppanimme Resinan kanssa eli sillistä vietämme Karaoke Pub Resinassa (osoitteessa Hannikaisenkatu 16, 40100 Jyväskylä).

Resinassa luvassa on myös tarjouksia juomista ja meille on laadittu oma, silliksen juomalista, vain tätä varten. 

Vuosijuhlien sekä silliksen liput myydään Kide.appin kautta. Lipun hinta on 35€ sisältäen pääsyn vuosijuhliin, sillikselle sekä halutessasi yhteiskuljetuksen Matkakeskukselta Palokkaan sekä Palokasta takaisin Matkakeskukselle ja tietysti upean vuosijuhlien haalarimerkin. 

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12.10.2022 kello 15:00. Lippuja voivat ostaa tällöin Abakuksen jäsenet sekä erikseen kutsutut kutsuvieraat.

Linkki lipunmyyntiin: https://kide.app/events/4dc056b1-6c5f-4540-ac4f-b4c5ff8e7762

Avekkilipunmyynti avataan sunnuntaina 16.10.2022 kello 12:00. Lippuja myydään vain jos jäsenistön lipunmyynnistä jää lippuja myytäväksi. 

Oma vuosijuhlalippu kannattaa siis ostaa ajoissa, sillä vaikka juhliin tulee paljon lippuja myyntiin – on niitä silti tarjolla vain rajallinen määrä. 

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta vuosijuhliin liittyvää, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä joko Viiviin (viivi.m.pessi@student.jyu.fi) tai Mariaan (maria.k.kuusela@student.jyu.fi).

Toivottavasti näemme, jo alle kuukauden kuluttua, vuosijuhlissa!

Juhlaterveisin, 

Viivi & Maria 

Vuosijuhlavastaavat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *