Kerttu <3 Telegram - mitä tämä tarkoittaa?

Abakus ottaa käyttöön Telegramin. Liity mukaan Abakuksen pääkanavalle tästä: https://t.me/+iAcQXrlQTng0NmNk
Pääset liittymään kanavan kuvauksen kautta myös tapahtumainfoille tarkoitettuun kanavaan.

Muistathan, että viestintämme kehittyy ja päivittyy jatkuvasti, joten erilaiset kanavat sekä ryhmät ovat vasta muodostumassa.

Tästä voit lukea lisätietoja viestinnän päivittymisetstä. Jos sinulla on kysymyksiä, tarvitset apua tai haluat keskustella viestintään liittyvistä asioista, voit olla yhteydessä Viiviin sähköpostitse; viestinta@abakusry.fi tai saat yhteyden myös kaikkien somejen kautta.

Toivottavasti löydät tiesi Telegramiin sekä Aban yhteisiin ryhmiin, tämän uudistuksen tarkoituksena on luoda keskustelualustoja myös jäsenistön väliseen viestintään sekä kaikille avoimia alustoja erilaisista aiheista kommunikointiin meidän jäsenistön kanssa <3

Oletko joskus miettinyt, että tuntuu hankalalta pysyä kärryillä, mistä löydät ajankohtaiset infot ja tapahtumien kuvaukset sekä päivämäärät?

Olemme huomanneet saman – ja siksi viestintä päivittyy nyt. Abakuksella on käytössä omat nettisivut sekä Facebook että Instagram. Otamme uutena viestinnän välineenä käyttöön Telegramin, jotta voimme selkeyttää viestintää sekä varmistaa, että kaikilla on ajankohtainen tieto ainejärjestön toiminnasta.

Kuinka viestintä voi selkeytyä, jos käyttöön otetaan taas uusi väline?

Viestinnän linjoja uudistetaan nyt isosti – Facebookin käyttöä vähennetään ja esimerkiksi Abahtumat -ryhmä poistuu käytöstä. Facebookissa julkaistaan edelleen päivityksiä, sillä siellä on paljon alumneja ja muita Abakuksen toiminnasta kiinnostuneita. 

Instagramin käyttöä jatkamme aktiivisesti, sinne julkaistaan kuvia tapahtumista sekä mainoksia isommista tapahtumista.

Nettisivujen tapahtumakalenteria päivitetään edelleen ja sieltä löydät kaikki viralliset tiedot sekä tapahtumakalenterista menot ja meiningit.

Telegram otetaan käyttöön sisäistä viestintää varten. Olemme muodostaneet erilaisia kanavia, joista alkuun otamme käyttöön kanavan “Abakus” -yleistä viestintää varten sekä kanavan “Aban tapahtumat” – johon päivitetään KAIKKI tapahtumat sekä nopeallakin aikataululla mahdolliset yhteiset hengailut tai muut meiningit. 

Miksi otetaan käyttöön Telegram, eikä selkeytetä nykyistä viestintää vanhoilla välineillä?

Haluamme myös, että jäsenillämme on mahdollisuus verkostoitua muiden abalaisten kanssa, löytää kavereita, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita tai ylipäänsä vaikka etsiä seuraa sulkapallomatsiin tai perustaa yhdessä läksykerho! 

Telegramissa ryhmiä sekä kanavia voi luoda rajattomasti ja ne voi linkittää yhteen. Telegramissa voit liittyä itse kanaville sekä ryhmiin, eikä se vaadi esimerkiksi puhelinnumeron esillä olemista toisin kuin WhatsApp. 

Telegram mahdollistaa jäsenten välisen viestinnän täysin eri tavalla kuin muut käytössämme olevat sosiaaliset mediat. Instagram ja Facebook ovat ilmoitusasioita sekä mainoksia varten, mutta Telegram on nyt luotu jäsenten välistä viestintää ajatellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *