Hae mukaan hallitukseen kaudelle 2022!

Hallituksen jäsenet ovat esittäytyneet Instagramissa ja näet esittelyt myös kohokohdista. Voit tutustua siellä mm. eri pesteihin sekä syihin, miksi hallitukseen kannattaa hakea. Jokaisesta hallituslaisesta löytyy myös esittely nettisivuilta, hallituksen omalta alasivulta (Yhdistys -> Hallitus).

Nyt on oiva hetki miettiä, haluaisitko lähteä hallitukseen, sillä uusi hallitus valitaan pian! Voit olla kiinnostunut jostakin tietystä pestistä ja hakea siihen tai sitten voit olla yleisesti kiinnostunut hallitustoiminnasta ja hakea mukaan, sopiva pesti löytyy aivan varmasti. Uusi hallitus valitaan syyskokouksessa 29.11.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai muita ihmeellisiä taitoja hallituslaisena, sillä kaikkeen perehdytetään ja muut hallituslaiset ovat apuna ja tukena. Eri pesteissä kuitenkin hyötyy erilaisista ominaisuuksista ja taidoista, sillä taloudenhoitajan on hyvä esimerkiksi ymmärtää rahan päälle ja osata pitää kirjaa niistä sekä kansainvälisyysvastaavan olisi hyvä edes hiukan englantia taitaa!

Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, niin pysy kuulolla ja tule paikalle / osallistu etänä syyskokoukseen! Hallitukseen ei erikseen järjestetä hakua, joten voit miettiä syyskokoukseen asti haluatko lähteä mukaan. Jos kuitenkin tiedät nyt jo, että haluat hallitukseen, niin laita viestiä Instagramissa @kerttukroko :lle, jotta tiedämme, että haluat mukaan!

10 loistavaa syytä hakea hallitukseen:

  1. Saat aivan varmasti uusia kavereita eri vuosikursseilta
  2. Yliopistossa verkostoitumisesta on vain ja ainoastaan hyötyä. Hallituksen kautta pääset tekemään yhteistyötä mm. muiden kasvisten kanssa ja oman aktiivisuutesi myötä vaikka kenen muun!
  3. Hallitus ei ole pelkkää kokouksissa pönöttämistä, vaan meillä on myös virkistystapahtumia sekä iltakouluja, joissa tehdään sekä hommia että pidetään hauskaa.
  4. Tulevat työnantajasi arvostavat varmasti aktiivisuuttasi sekä kykyäsi kantaa vastuuta, joten hallitustoiminnasta saat varmasti ison plussan CV:ssäsi.
  5. Pääset tekemään pestistäsi juuri sinunnäköisesi ja toteuttamaan itseäsi sekä hyviä (ja huonoja, niitä tosin ei toteuta…) ideoitasi!
  6. Todennäköisesti opit hallituksessa paljon uutta! Mm. JYY järjestää myös erilaisia koulutuksia sekä iltamia eri pesteille.
  7. Hallituksessa on hauskaa! Meillä on loistava yhteishenki ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä.
  8. Sinun ei tarvitse pärjätä yksin! Vaikka joitain pestejä hoitaa vain yksi ihminen, joitain useampi, saat aina tarvitsemasi tuen ja avun muilta hallituslaisilta.
  9. Pääset vaikuttamaan sinun sekä muiden erkkaopiskelijoiden asioihin. Hallituksessa tehdään päätöksiä, jotka koskevat myös just SUA, joten minkä takia et olisi itsekin tekemässä niitä päätöksiä? Siten saat myös opiskelutovereidesi äänen kuuluviin!
  10. Hallitus on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan omia siipiään turvallisessa ympäristössä!

+1 MIKSI EI? Ainakaan mä, en keksi yhtäkään hyvää syytä olla hakematta hallitukseen!

Listan kasasi: Viivi, viestintävastaava (jolle voi esittää mahdolliset hyvät syyt olla hakeutumatta ja voidaan kääntää ne hyviksi syiksi hakea ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *