Liity Jäseneksi

MIKSI LIITTYÄ ABAKUS RY:N JÄSENEKSI? 

● Abakuksen kautta uudet opiskelijat voivat saada osan haalarisponsoroinneistaan Abakuksen yhteistyökumppaneilta 
● Saat alennuksia tietyistä tapahtumista ja yhteistyöyritysten tuotteista/palveluista 
● Tiettyihin tilaisuuksiin pääsevät vain jäsenet 
● Pääset vaikuttamaan Abakuksen kokouksissa tehtäviin päätöksiin ja saat läsnäolo-, puhe- sekä äänioikeuden yhdistyksen kokouksissa 
● Abakus valvoo jäsentensä etua opintoja koskien 
● Abakuksen jäsenyys on ainut väylä SOOLin jäseneksi liittymiseen, minkä myötä pääset nauttimaan huomattavista taloudellisista eduista (mm. Opettajalehti, jäsenvakuutus, työttömyyskassa) ja pääset legendaarisille Talvipäiville puoleen hintaan 

Miten liityn Abakuksen jäseneksi? 

Abakuksen jäseneksi liittyminen on helppoa: maksat vain jäsenmaksun ja se on siinä. Yhdellä pankkisiirrolla pysyt Abakuksen jäsenenä koko opiskeluajan. Maksuohjeet löydät alta. Tärkeää on, että viestikenttään on kirjattu Jäsenmaksu ja oma täydellinen nimesi sekä kotipaikkakuntasi (Yhdistyslaki 11 §), jotta osaamme kohdistaa maksun oikealle henkilölle. 

Jäsenmaksun yhteydessä voit halutessasi tukea Abakuksen kehitysyhteistyötä ostamalla kahden euron arvoisen KEHY-arvan. Arpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä rohingya pakolaislasten koulunkäynnin tukemiseen Malesiassa. Maksuohjeet jäsenmaksun ja kehitysyhteistyöarvan maksuun samalla kertaa löydät alta. 

Jäsenmaksun maksuohjeet:
Saaja: Abakus ry
Tili: FI52 4762 0010 0629 66 (Keuruun Pop Pankki)
Summa: 25 €
Viesti: Jäsenmaksu + Sukunimi + Etunimet + Kotipaikkakunta 

Jäsenmaksun maksuohjeet kannatusjäsenelle:
Saaja: Abakus ry
Tilille: FI52 4762 0010 0629 66 (Keuruun Pop Pankki)
Summa: 10 €
Viesti: Jäsenmaksu + Sukunimi + Etunimet + Kotipaikkakunta 

Jos haluat osallistua kehitysyhteistyöarvontaan, lisää summaan kaksi euroa ja kirjoita viestin loppuun ”kehitysyhteistyö”.